Handelsbetingelser

Bestilling

Når du har afgivet din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på email. Du vil modtage den endelige faktura, når din ordre er færdigbehandlet, og afsendt med PostNord. Såfremt der opstår en situation, hvor vi ikke kan imødekomme din ordre, vil du blive kontaktet af Forlaget Heatherhill.

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leverance-ændringer fra vores leverandører samt forsinkelser, vi ikke kan kontrollere. Vi forbeholdes os retten til at ændre priser, der måtte være fejlagtigt opgivet i webshoppen.

Betaling

Din ordre bliver behandlet og udført af Forlaget Heatherhill. Endelig betaling for din ordre vil derfor også blive opkrævet af Forlaget Heatherhill.
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms med mindre andet er angivet. De angivne priser på tidspunktet for bestilling, fremgår af webshoppen og ordrebekræftelsen.
Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners, Discover og JCB, og vi kræver ingen gebyrer for kortbetaling. Vi trækker først betalingen fra dit kort når ordren er afsendt.

Levering

Vi bestræber os på at sende din ordre så hurtigst som muligt, normalt inden for 1 - 2 hverdage. Alle ordrer sendes som pakke med PostNord (tidl. Post Danmark) og der tages forbehold for forsinkelser.
Hvis din ordrer vedrører en forudbestiling, sendes bogen dagen før udgivelsen. Datoen for udgivelsen kan findes inde på de enkelte produktsider.
Vi sender på nuværende tidspunkt kun til Danmark. Kontakt os for ønske om bestilling med levering uden for Danmark.
Hvis forsendelsen returneres til Forlaget Heatherhill grundet at du direkte eller indirekte har nægtet at modtage forsendelsen, at der er opgivet forkert adresse på ordren, eller hvis forsendelsen ikke afhentes fra postbutik i tide, faktureres du efterfølgende for den ekstra fragt der måtte afstedkomme heraf. Vi bestræber os altid på at kontakte dig i dette tilfælde for at sikre os grunden.

Returnering og fortrydelsesret

Vi yder 14 dages fuld returret og fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din ordre. Kontakt os, hvis du vil gøre brug af din ret.
Varer skal returneres ubrugte - det vil sige i samme stand, som ved modtagelsen. Vi tilbagebetaler kun til det betalingskort som varerne er blevet købt med. Vi refunderer ikke varer, som er bortkommet i posten. Returnering af varer står for egen regning, medmindre der er tale om en berettiget reklamation, eller en forkert leveret vare

Ifølge de nye fortrydelsesregler for varer købt på nettet, så må varen bruges, inden køber fortryder købet. Vi er ikke forpligtet til at tilbagebetale det fulde beløb, såfremt varen bærer præg af at have være brugt. Det er op til sælger at fastsætte værdiforringelsen, og da vi ikke kan sælge varer, der bærer præg af at have været i brug, kan værdiforringelsen være 100%.

Reklamation

Alle vores varer er omfattet er købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Du kan klage over fejl eller mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du kan enten få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke hvis fejl, skader eller slitage opstået på grund af forkert brug eller almindeligt slid. Kontakt os, hvis du ønsker at reklamere.